MagyarBrands címet nyert a Szentkirályi és a Theodora

2015-ben hatodik alkalommal hirdették ki a MagyarBrands elismeréseket. A díjazott magyar vonatkozású fogyasztói márkák között a Central European Mineral Water Holding (CEMW) két ásványvízmárkája, a Szentkirályi és a Theodora is szerepel.

A CEMW tavaszi megalakulásával Közép-Európa egyik meghatározó ásványvíz-palackozó vállalata jött létre, amelynek tulajdonosa a cseh Karlovarské minerální vody (KMV), és a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-t tulajdonló Balogh Levente. A Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt. is, amelyben így 15 év után ismét magyar tulajdonos jelent meg. 2015-ben a vállalat két ásványvízmárkája, a Szentkirályi és a Theodora is kiérdemelte a MagyarBrands elismerést.

A MagyarBrands a legkiválóbb hazai márkák minősítését és bemutatását tűzte ki célul – azokét, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is. A Magyarország piacvezető ásványvízmárkájának számító Szentkirályi eddig összesen több mint 50 hazai és nemzetközi díjat nyert el. A MagyarBrands díjat immár ötödik alkalommal kapta meg. A Theodora az egyik legrégebbi hazai márka, amelyet negyedszer ismert el a MagyarBrands Szakértői Bizottsága.

„A CEMW-vel az a célunk, hogy két erős és sikeres márkánk a jövőben is megtartsa vezető pozícióját a magyar piacon, és elindítsuk a magyar ásványvizeket a nemzetközi hírnév útján. Az, hogy a MagyarBrands elismerést idén is elnyertük, annak elismerését jelenti számunkra, hogy jó úton járunk” – mondta el Balogh Levente, a CEMW Holding elnöke.

Céginformáció

A Central European Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.

A CEMW Holding a tulajdonában álló két magyar társaság, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. révén Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A vállalat tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Nestlé Aquarel, San Pellegrino, Aqua Panna és Perrier márkákon keresztül a cégcsoport egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

További információ:
Szabó Erika
Flow PR
Mobil: +36-20-291-7365
E-mail: cemw@flowpr.hu