Indul a megújult Szentkirályi Tehetségprogram!

A sporttehetségek elkötelezett támogatójaként újra a jövő bajnokát keresi a Szentkirályi Tehetségprogram! Az idei évtől a program nagykövete az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián, aki a díjnyertes ásványvízmárkával közösen arra törekszik, hogy előremozdítsa egy sikerre vágyó, fiatal sportoló karrierjét.
A korábbi években sikeresen megvalósult négy sport, valamint egy divat témájú évadot követően idén is szeretettel várjuk az ifjú tehetségeket, akik bármely nyári olimpiai sportágban megmérettethetik magukat.

Az esélyesek közé három szerencsés fiatal kerülhet be, akiket Berki Krisztián mellett további olimpikon sportolókból, szakértőkből és a Szentkirályi képviselőiből álló szakmai zsűri választ ki.

A program abszolút győztesét a közönség szavazhatja meg, aki elnyeri a Szentkirályi kétmillió forintos hozzájárulását.
A második helyezettet ezen felül 1 millió forinttal, míg a 3. helyezettet 500 ezer forinttal támogatja a Szentkirályi.

1 millió forint

2 millió forint

500 000 forint

Ha 14-18 év közötti versenysportoló vagy és felkészülésedhez jól jönne némi anyagi segítség, akkor itt az esély, hogy elnyerd a Szentkirályi Tehetségprogram támogatását!

Az idei évben bármely nyári olimpiai sportág képviselői jelentkezhetnek, így ha sportegyesület tagja vagy, és kiemelkedő eredményeket értél el saját területeden, akkor várjuk pályázatodat!

Mivel szívügyem az utánpótláskorú sportolók karrierjének előmozdítása, nagy büszkeséggel tölt el, hogy a Szentkirályi Tehetségprogram nagykövete lehetek. Hiszek abban, hogy a sportban elért sikerekhez anyagi, fizikai, érzelmi és mentális támogatásra is szükség van. Az edző segít a megfelelő fizikum elérésben, a gyakorlatok tökéletesítésében és a ránk szabott versenystratégia felállításában, az anyagi hozzájárulással lehetőséget kapunk önmagunk fejlesztésének kiaknázására, a szeretteink támogatása lendít túl a nehezebb időszakokon, a példaképek pedig arra sarkallnak, hogy minden egyes alkalommal megpróbáljuk átlépni a teljesítőképességünk határát. A szakmai meglátásaim mellett ezt szeretném képviselni, mint nagykövet.

— Berki Krisztián, olimpiai bajnok

A programmal az olimpikon sportoló és az ásványvízmárka közös célja, hogy a költséges edzőtáborokhoz, sporteszközökhöz és nevezési díjakhoz nyújtott hozzájárulással mozdítsa előre három kiválasztott ifjú tehetség sportkarrierjét. A program dobogósai a nyereményüket saját fejlődésükre és a sportsikereiket támogató kiadásokra fordíthatják.

Küldd el jelentkezésed május 8-ig a lenti gombra kattintva!
A második fordulóba a szakmai zsűri által kiválasztott három sportoló juthat tovább, akik közül a végső győztes közönségszavazás útján kerül ki.

Nem vagy élsportoló, de támogatnád kedvenced?
Jó helyen vagy, hiszen a júliustól induló második fordulóban szavazatoddal nemcsak a tehetségeket támogathatod, de értékes nyereményeket is bezsebelhetsz, így duplán megéri velünk tartanod!

Zsűritagok