Szentkirályi Tehetségprogram 2023

SZAVAZZ TE IS !

Fiatal divattervezők jelentkezését várja
a Szentkirályi Tehetségprogram

A Szentkirályi ásványvíz a kezdetektől elkötelezett az egészségtudatos, sportos életmód népszerűsítése iránt, és évek óta kiemelt figyelmet fordít a divatszakma támogatására. A fiatal sportolók kibontakozását már négy alkalommal segítette a Szentkirályi Tehetségprogram, amelynek célja, hogy közelebb hozza a jövő reménységeit álmaik eléréséhez. A program díjazottjai közül azóta négyen a legnagyobbak közé jutottak, és olimpikonként képviselték hazánkat. Az idei évben a Tehetségprogram új divattagozattal bővül, amelynek köszönhetően az ásványvízmárka ezentúl a magyar divatszakma sikertörténetét alakító fiatal tehetségek támogatásához is hozzájárul. A kezdeményezés a Magyar Divat & Design Ügynökség szakmai együttműködésével valósul meg, akik szakértelmükkel a győztes kiválasztását végző zsűri munkáját is segítik.

Fashion 2023

A Szentkirályi ásványvíz elhivatott támogatója a magyar divatszakmának és azoknak a kiváló hazai tervezőknek, akik környezettudatos szemléletükkel és kreativitásukkal hozzájárulnak kultúránk sokszínűségéhez. A feltörekvő tehetségek előtt olyan márkák tervezői állnak példaként, mint az Abodi vagy a Nanushka, amelyek mára világsztárok kedvenceivé váltak, és gyakran tűnnek fel a vörös szőnyegen vagy a legnagyobb divatmagazinokban. A díjnyertes ásványvízmárka a Magyar Divat & Design Ügynökség partnereként és a Budapest Central European Fashion Week rendezvénysorozat állandó résztvevőjeként évek óta figyelemmel kíséri az iparág ifjú tehetségeinek munkáját. A Szentkirályi Tehetségprogram eredetileg fiatal sportolók felkarolását célozta, az idei évtől azonban kezdő divatszakemberek támogatásával bővül a program, így a legújabb generáció is lehetőséget kaphat a bemutatkozásra. A pályázat nyertese 2023-ban részt vehet a Milano Unica szakvásáron, ahol a díjazott a legfrissebb trendek mellett a fenntarthatóság és a divat kapcsolatáról is elmélyítheti ismereteit. A rendezvény kiemelt színtere a környezettudatos megoldások és törekvések bemutatásának, amely jelenleg az egyik legfontosabb téma a divatszakmában.

A zsűri tagjai

Forintos-Szűcs Anita

Forintos-Szűcs Anita

Magyar Divat & Design Ügynökség általános vezérigazgató-helyettese

A Magyar Divat & Design Ügynökség vezetőségi tagjaként hosszú évek óta kitartóan dolgozik azért, hogy a kreativitás és az innováció minél nagyobb teret nyerjen a divat és a design ágazataiban. Célja, hogy nemzetközi szintre emelje a hazai divat- és designipart.

Maróy Krisztina PORTRÉ_GLAMOUR

Maróy Krisztina

Glamour főszerkesztője

2004 óta a Glamour magazin főszerkesztője és a kapcsolódó glamour.hu weboldal alapító-főszerkesztője. A divat és a média kapcsolatának kutatása mellett a Digital Media Campus nevű oktatási program vezetőjeként segít a résztvevőknek eligazodni a digitális világban.

HVG szerződi portrék - Dobos Emese

Dobos Emese

Fenntarthatósági divatszakértő

A fenntartható divat szakértője, divatújságíróként, podcast-műsorvezetőként és kutatóként leggyakrabban a környezettudatosság és a divat kapcsolatával foglalkozik.

Balogh_Levente

Balogh Levente

Szentkirályi Magyarország elnöke

A  Szentkirályi Magyarország alapítója, amely vezetése alatt családi vállalkozásból hazánk egyik legjelentősebb élelmiszeripari vállalatává nőtte ki magát. Az üzletember nemrég a kozmetikai termékek piacára is belépett Vízangyal elnevezésű márkájával, illetve a Cápák között című üzleti televíziós műsorban segített fiatal vállalkozókat.

JELENTKEZZ TE IS!

Ha 18 és 25 év közötti fiatal divattervező vagy, akkor jelentkezz november 14-ig a Szentkirályi Tehetségprogram első divattagozatának pályázatára! A sikeres nevezéshez csupán annyit kell tenned, hogy honlapunkon feltöltöd a kitöltött jelentkezési lapot és bemutatkozó portfóliódat . A beadott pályázatokat szeptember végén bírálja el a szakmai zsűri, a nyertes jövőre ellátogathat a neves Milano Unica szakvásárra, ahol első kézből ismerheti meg a divatszakma legújabb trendjeit és mélyebb tudást szerezhet a fenntarthatóság és a divat kapcsolatáról.

A jelentkezés lezárult.