ÚJRA ITT A SZENTKIRÁLYI TEHETSÉGPROGRAM!

A Szentkirályi a magyar sport és a kiemelkedően eredményes fiatal sporttehetségek elkötelezett támogatója. Magyarország díjnyertes ásványvízmárkája idén harmadik alkalommal hirdeti meg a 2016-ban indított utánpótlásprogramját, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával keresse a jövő bajnokait. Az idei évben a kajak-kenu, a vívás és az öttusa lesznek a főszerepben.

MENTOROK

A tehetséges fiatalok mentorálásában a három sportág kiválóságai, Kovács Katalin kajak-kenus, Fábián László öttusázó és Nagy Tímea párbajtőrvívó vesznek részt.

KOVÁCS KATALIN

Háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő

FÁBIÁN LÁSZLÓ

Olimpiai bajnok öttusázó, úszó, vívó, sportvezető

NAGY TÍMEA

Kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó

DÍJAZÁS

A jelentkezők közül a mentorok részvételével felálló bírálóbizottság minden sportágból kiválaszt egy-egy sportolót, akit korábbi eredményei és a pályázatában kitűzött céljai alapján fejenként egymillió forint értékű hozzájárulással jutalmaz.

Az olimpikonok mellett a közönség is fontos szerepet kap a programban: a három nyertes közül szavazhatnak kedvencükre, akik között a Szentkirályi a szavazatok arányában további egymillió forintot oszt szét.

A Szentkirályi Tehetségprogram célja, hogy a támogatással a jövő reménységeit közelebb hozza álmaik eléréséhez, hosszú távon pedig tovább gyarapítsa Magyarország olimpiai aranyérmeinek számát.

JELENTKEZZ TE IS!

Ha 14-18 év közötti kajak-kenus, vívó vagy öttusázó vagy és eltökélt célod, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból, jó helyen jársz!

Támogatásunkat fejlődésedhez és a jövőbeni sikerekhez szükséges kiadásokra fordíthatod, legyen az egy költséges sporteszköz, edzőtábor, vagy akár egy verseny nevezési díja.

Ha szeretnél részt venni a Szentkirályi Tehetségprogramban, töltsd ki a honlapon található jelentkezési lapot és küldd el nekünk még ma!

Pályázatodat 2020. március 31. éjfélig várjuk.

A jelentkezési időszak lezárult.