Kasza Tibi Túróczi Réka hosszútávfutóval készül a Vivicittára

Kasza Tibi énekes, műsorvezető Túróczi Réka hosszútávfutóval, a Szentkirályi futónagykövetével jó hangulatban készül a Vivicittá futóverseny 5 km-es távjára a verseny hivatalos ásványvize, a Szentkirályi Fuss neki! nevű programja keretében.

Idén a Szentkirályi Fuss neki! elnevezésű programja keretében Túróczi Réka hosszútávfutó, a több félmaratoni és maratoni versenyt is a háta mögött tudó sportoló nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy a következő hetekben felkészítse Kasza Tibi énekest, műsorvezetőt a Telekom Vivicittá Városvédő Futás 5 km-es távjára. Mindig nagyon jó hangulatban telik a munka, meséli Réka nevetve, de figyelnem kell rá, hogy Tibi vidám, pörgős természetét inkább a futásra való felkészülésben kamatoztassa. (Így készül Tibi és Réka az 5 km-es távra.)

„Én úgy tekintek magamra, mint bíztató példára. Ha valaki már látott engem, akkor tudja, hogy az alkatom totálisan összeegyeztethetetlen a futással. De ha én meg tudom csinálni, akkor bárki meg tudja. Úgy tekintsetek rám, hogy ha a Kaszának menni fog, nekem is. Amit minden futótól elvárok a táv teljesítése közben, hogy amikor megelőz, legyen hozzám egy bíztató szava.” – mondta el Tibi a felkészítés során.

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft-nek köszönhetően a több tízezer futót megmozgató verseny résztvevői biztos nem maradnak szomjan: 2017-ben szinte már hagyományörző módon, második alkalommal lesz a futószezon első nagy jelentős rendezvénye, a Telekom Vivicittá Városvédő Futás hivatalos ásványvize a Szentkirályi. A frissítőállomásokon és a befutócsomagban megtalálható természetes ásványvíz biztosítja majd a versenyzők megfelelő hidratációját.

„A sport elengedhetetlen része az életünknek, az egészséges életnek, ahogy a megfelelő folyadékbevitel is, ezért tökéletes alkalom ez arra, hogy példát mutassunk, és támogassuk ezt a rendezvényt. Egyre népszerűbb trend az egészséges életmód, egyre többen sportolnak, de rohanó életmódunk miatt valahogy elfelejtkezünk a szükséges hidratációról. A Vivicitta futóit mi biztosan emlékeztetjük majd a frissítőállomásokon, és reméljük, hogy így mások figyelmét is ráirányíthatjuk a gondos folyadékfogyasztásra.” – magyarázta Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke.

Céginformáció
A Central Europe Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.
A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

További információ:
Bokor Betti
Flow PR
Mobil: +36-20-771-8721
E-mail: cemw@flowpr.hu