Víz Világnapja: játékos programok és üzemlátogatás Szentkirályon

A Szentkirályi Általános Iskola tanulói és tanárai vettek részt a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Víz Világnapja alkalmából szervezett interaktív játékos programjain, hasznos ismereteket szerezve az ásványvizekről és az egészséges folyadékbevitel fontosságáról.

Március 21-én, a Víz Világnap alkalmából a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. mindkét üzemében, Szentkirályon és Kékkúton is izgalmas, figyelemfelhívó edukatív programokat szervezett az általános iskolás gyermekek és tanáraik számára. A Szentkirályi Általános Iskola területére szervezett szórakoztató és ismeretterjesztő programoknak köszönhetően a résztvevők hasznos ismereteket szerezhettek a föld vízkészletének védelméről, az emberi test vízháztartásáról, valamint a helyes hidratálásról. A feladatok megoldásában a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. munkatársai is segítették az iskolásokat.

 

 

A Víz Világnapjához kapcsolódó programok keretében a fiatalok meglátogathatták Magyarország meghatározó ásványvíz- és üdítőipari vállalatának szentkirályi üzemét is, megtekintették a Szentkirályi ásványvíz kútházát és a modern PET palackozósort.

Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke a programsorozatot megnyitva elmondta: „Piacvezető ásványvíz palackozóként és felelősen gondolkodó vállalatként különösen fontosnak tartjuk fogyasztóink és a társadalom figyelmét is felhívni a vízkészletek, különösen a védett vízadó rétegből származó, eredendően tiszta ásványvizeink megőrzésének jelentőségére. A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. életében mindig kiemelten kezeltük az edukációt, ezért igyekszünk a Víz Világnapján is felhívni a figyelmet a hidratáció alapvető szerepére az egészség-megőrzésben, valamint arra, hogy felelősen és a valódi szükségleteinknek megfelelően gazdálkodjunk ezzel a természeti kinccsel.”

Céginformáció
A Central Europe Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.
A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

További információ:
Bokor Betti
Flow PR
Mobil: +36-20-771-8721
E-mail: cemw@flowpr.hu