Ajándék laptopokkal ismerte el a kitűnő tanulók teljesítményét Balogh Levente

Sokéves hagyományt folytatva idén is ajándék laptopok átadásával ismerte el a helyi végzős kitűnő tanulók teljesítményét Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-t tulajdonló Central European Mineral Water Holding elnöke.
A Szentkirályi Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulói közül ketten zárták az idei tanévet kitűnő bizonyítvánnyal. Balogh Levente, a Central European Mineral Water Holding elnöke a korábbi évek hagyományait folytatva idén hatodik alkalommal adott át laptopokat a tanulóknak azzal a céllal, hogy elismerje eddigi eredményeiket és segítse további tanulmányaikat. Bódog Patrícia és Hajagos Veronika június 21-én, ünnepélyes keretek között vették át az eszközöket.„A tehetségek elismerése mindig is nagyon fontos volt a Szentkirályi számára, a helyi fiatalok támogatása pedig különösen szívügyünk, hiszen a település nélkülözhetetlen hátteret jelent a vállalat sikereihez. A Central Mineral Water Holding keretében továbbra is elkötelezettek vagyunk e hagyomány folytatása mellett, és bízom benne, hogy a következő években is sok tanuló további tanulmányait, ezáltal pedig jövőbeni sikereit segíthetjük majd.” – mondta el Balogh Levente.

Lórné Molnár Tünde, a diákok osztályfőnöke hozzátette: „Különösen büszke vagyok arra, hogy helytálltak a lányok és ezt a tanévet ilyen sikeresen végigtanulták, miközben tudom, hogy a tanulás mellett sok másra is oda kellett figyelniük. Komolyan elismerésre méltó, hogy nem adták fel, akkor sem, amikor bizony nehéz volt az életük.”

Hajagos Veronika tanulmányait a kecskeméti Református Gimnáziumban folytatja, ahonnan reményei szerint orvosi egyetemre szeretne bejutni. Bódog Patrícia a kecskeméti Bólyai János Gimnáziumban tanul tovább, amelynek sikeres elvégzése után jogi tanulmányokat tervez.

 

Céginformáció

A Central European Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.
A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

További információ:
Deák Balázs
Flow PR
Mobil: +36-20-234-1489
E-mail: cemw@flowpr.hu