A S.PELLEGRINO ÉS AZ AQUA PANNA EGYESÍTI ERŐIT A 50 BEST KEZDEMÉNYEZÉSSEL ÉS EGYÜTT MEGRENDEZIK A VILÁG LEGNAGYOBB “BID FOR RECOVERY” ELNEVEZÉSŰ GASZTRONÓMIAI AUKCIÓJÁT

A S.Pellegrino és az Acqua Panna a “50 Best for Recovery” program alapító adományozóiként exkluzív gasztronómiai és életmód élményekkel gazdagítják a globális adománygyűjtő eseményt, és mindenkit arra ösztönöznek, hogy csatlakozzon a #SupportRestaurants mozgalomhoz.

Budapest, 2020. július 9. – Az elmúlt hetekben a Sanpellegrino Csoport bejelentette, hogy a S.Pellegrino és az Acqua Panna – amelyet hazánkban a Szentkirályi Magyarország forgalmaz – jelentős mértékben támogatja a 50 Best Recovery elnevezésű kampányt. Ahol lehetséges, pénzügyi mentességet biztosítanak, használható erőforrásokat hoznak létre és osztanak el a COVID-19 világjárványból kikerülő éttermi vállalkozások között.

Július 3-tól kezdve az együttműködés új és izgalmas szakaszba lép a 50 Best “Bid for Recovery” aukcióval, amely a legnagyobb globális esemény a maga nemében. Az aukció célja, hogy közvetlen és kézzelfogható támogatást nyújtson a gasztronómiai ipar felépüléséhez.

A rendkívüli adománygyűjtési kezdeményezés révén a Sanpellegrino Csoport egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt: bárki licitálhat a S.Pellegrino és az Acqua Panna által adományozott egyedi aukciós tételek egyikére, és részt vehet a #SupportRestaurants mozgalomban, amely segíti a séfközösséget az ágazat jövőjének meghatározásában.

Néhány példa az gasztronómia és utazás rajongói számára létrehozott egyedi díjak közül:

A S.PELLEGRINO BEMUTATJA MASSIMO BOTTURA VILÁGÁNAK FELEJTHETETELEN FELFEDEZÉSÉT
Ki ne szeretné felfedezni Massimo Bottura séf világát? A vendégek belefeledkeznek a séf szeretett szülővárosa, Modena gasztronómiai kincseibe és varázslatos légkörébe. A nyertes licitáló két éjszakát tölt az elbűvölő Casa Maria Luigia-ban, megtekinti annak műalkotásait Lara Gilmore Bottura (Massimo felesége) társaságában, és a Francescana at Maria Luigia-ban étkezik. Ezen kívül a kétszeres 50 Best Restaurants nyertes Osteria Francescana-ban vacsorázik, és elkölt egy ízletes ebédet az étterem „életvidám kishúgánál”, a Franceschetta 58-ban.

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2021 VIP CSOMAG
Egyedülálló VIP meghívás két személyre, Olaszország lüktető divat- és dizájn fővárosába, Milánóba, a S.Pellegrino Young Chef verseny 2021-es döntőjére. A kétnapos megfeszített verseny alatt a sikeres licitáló találkozik a világ legjobb fiatal séfjeivel és mentoraikkal, miközben exkluzív gasztronómiai élményekben részesül, beleértve az elbűvölő gálavacsorát és díjátadó ceremóniát, valamint egy látogatást San Pellegrino Terme városába és csodálatos szecessziós kaszinójába.

A KÖVETKEZŐ TOSZKÁN NYARALÁSOD AZ ACQUA PANNÁVAL
Két személyre szóló háromnapos élmény, exkluzív szállás a csodálatos Medici-korabeli Villa Panna-ban, amely külön erre az alkalomra nyitja meg kapuit. A vendégek belekóstolnak Toszkánába, felfedezik az olasz régió tradicionális ízeit egy Michellin csillagos séf toszkán barbecue partija során, amelyet a Villa Panna-ban rendeznek meg. Emellett szőlőskerti sétával egybekötött különleges borkostolókon vesznek részt, ellátogatnak az Aqua Panna forráshoz és a természeti rezervátumához. A végső állomás pedig Firenze, egy pompás aperitiffel a hajón, közvetlenül a Ponte Vecchio alatt, majd egy hihetetlen csillagos vacsora a Gucci Osteria da Massimo Bottura-ban Karime Lopez séf ízletes menüjével, amelyet nemzetközi karrierje és kulináris utazásai inspiráltak.

Az aukció online zajlik a www.50BestForRecovery.com oldalon, ahol a résztvevők július 3. péntektől július 12. vasárnapig licitálhatnak.

A programmal kapcsolatos további részletek a S.Pellegrino honlapján, valamint Facebook és Instagram oldalán érhetők el.