Szentkirályi ásványvízzel frissíthetnek az idei Telekom Vivicittá futói

Idén először várja ásványvíz a versenyzőket a Telekom Vivicittá Városvédő Futás frissítőállomásain. A verseny hivatalos ásványvize, a Szentkirályi Fuss neki! nevű programja keretében Korompay-Túróczi Réka hosszútávfutó két szerencsés versenyző felkészülését is segíti, az edzés első lépéseitől egészen a célvonalig.

A futószezon első nagy jelentős rendezvénye már több mint 30 éve mozgatja meg a futás szerelmeseit. A 7 és 10 kilométeres, valamint a félmaratoni táv teljesítését ebben az évben a Szentkirályi ásványvízzel segíti. A természetes ásványvíz a frissítőállomások mellett a befutócsomagban is megtalálható lesz mindkét eseménynap résztvevői számára.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Szentkirályi lehet az esemény hivatalos ásványvize, hiszen fontosnak tartjuk, hogy minél többen éljenek egészséges életet, amelynek a sport elengedhetetlen része. Egy több tízezer futót megmozgató verseny tökéletes alkalom arra, hogy példát mutassunk, és maximálisan támogassuk a sportos életvitelt.” – fejtette ki Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-t és a Kékkúti Ásványvíz Zrt.-t is tulajdonló Central European Mineral Water Holding elnöke.

„A futóversenyek indulóinak nagyon fontos, hogy jól és jót frissítsenek futás közben és a célba érkezés után is. Nagy várakozásokkal tekintünk az együttműködésünk elé új frissítő partnerünkkel, a Szentkirályival. Reméljük, hogy az idei versennyel egy sikeres és hosszú távú kapcsolat indul el.” – emelte ki Kocsis Árpád, a verseny igazgatója.

A résztvevők felkészülést ebben az évben Korompay-Túróczi Réka hosszútávfutó, triatlonista, a Szentkirályi futónagykövete is segíti. A több félmaratoni és maratoni versenyt is a háta mögött tudó sportoló a Szentkirályi Fuss neki! nevű programjának keretében két szerencsés jelentkezőt készít fel az általuk választott távra, akik a Szentkirályi futócsapatának tagjaként a profi segítség mellett teljes futófelszerelést is kapnak.

A Telekom Vivicittá Városvédő Futást idén már 31. alkalommal rendezik meg. Az első, 1986-os versenyre 1726 férfi és 497 nő regisztrált, azóta ez a szám jelentősen megnövekedett, ahogy a választható távok is, sőt a rendezvény egyről kétnaposra bővült a nagy érdeklődésre való tekintettel. 2015-ben már több mint 26 ezren, azaz majdnem tizenkétszer annyian jelentkeztek a tavasz legnagyobb szabadidősport-rendezvényére, mint az első évben.

Céginformáció

A Central European Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.
A CEMW Holding a tulajdonában álló két magyar társaság, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. révén Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A vállalat tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott San Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cégcsoport egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

További információ:
Deák Balázs
Flow PR
Mobil: +36-20-234-1489
E-mail: cemw@flowpr.hu