Rendhagyó módon figyelmeztet zéró toleranciára Balogh Levente, a Szentkirályi és a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság közös akciója

A Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság és Balesetmegelőzési Bizottság tavaly megkezdett balesetmegelőzési kampányát indulása óta támogatja a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke, Balogh Levente. A kampány most egy meglepő felületen folytatódik: a Szentkirályi ásványvizes palackok címkéin Balogh Levente személyesen figyelmeztet a biztonságos autóvezetésre.

A kampány során az üzletember és a vármegyei rendvédelmi szerv különböző hasznos tartalmakkal és tevékenységekkel hívja fel a figyelmet a felelős autóvezetés fontosságára, kiemelt figyelmet fordítva az alkoholfogyasztás veszélyeire. A kezdeményezés fő üzenetét gyakorlati tanács formájába ültették át, ami a szoros együttműködésnek köszönhetően februártól felkerül a Szentkirályi ásványvizes palackokra. Az új címkéken Balogh Levente szólítja meg az embereket, aki azt szeretné elérni, hogy az aktivitás minél többekhez eljusson:

„Még tavaly, az indulásakor csatlakoztam a térségünk balesetmegelőzési kampányához. Főbb céljai, hogy felhívják a figyelmet a telefonozás, alkoholfogyasztás és a vezetés mérgező kapcsolatára, és a biztonságiöv fontosságára. Ez az üzenet kiemelten fontos számomra, ezért is szerettem volna, hogy az új címkéken a nevem mellett az arcom is megjelenjen.”

 

A Szentkirályi ásványvizes palackok új címkéjével, amin a „Ha vezetnem kell, ásványvizet iszom” szlogen szerepel, a fogyasztók februártól találkozhatnak a Bács-Kiskun vármegyei üzletek polcain.