Egészséges hidratáció a babáknak, biztonság a mamáknak: megújult a Szentkirályi Baba Mama ásványvíz

A legkisebbek megfelelő hidratációjáról gondoskodik a Szentkirályi Baba Mama szénsavmentes természetes ásványvíz, amely tavasztól megújult csomagolással várja a vásárlókat. A csecsemőtápszer készítésére is alkalmas ásványvíz az első hónapoktól lehetővé teszi az anyukáknak, hogy biztosítsák a rendszeres folyadékbevitelt gyermeküknek és megelőzzék a babákra fokozottan veszélyes kiszáradást.

A csecsemők és a kisgyermekek testének víztartalma jóval magasabb, mint a felnőtteké, ezért fokozottan veszélyeztetettek a kiszáradás szempontjából. Az elveszített folyadék pótlása mellett a növekedés vízigényének kielégítése is elengedhetetlenül fontos, amelyet ideális esetben 6 hónapos korig az anyatej biztosít. Az ezt követő időszakban, illetve tápszeres táplálás esetén kap fontos szerepet a babák étrendjében az eredendően tiszta Szentkirályi Baba Mama szénsavmentes természetes ásványvíz, amely nemrég új csomagolással debütált a boltok polcain. A termék felbontástól számítva 24 órán át forralás nélkül is adható a gyermekeknek, valamint kiválóan alkalmas csecsemőtápszer készítésére, így gyors és hatékony segítséget jelent az édesanyák számára a mindennapokban.

Minden anya számára a gyermeke egészsége a legfontosabb. Az eredendően tiszta Szentkirályi Baba Mama ásványvízzel elsődleges célunk, hogy az édesanyák biztonságosan és egyszerűen gondoskodhassanak gyermekük megfelelő folyadékpótlásáról. Bízunk benne, hogy a csomagoláson található üzenetek segítségével megkönnyíthetjük a szülők dolgát, legyen szó tápszerkészítésről, vagy a termék önálló fogyasztásáról” – mondta Buzási Dániel, a Szentkirályi Magyarország ügyvezető igazgatója.

A megújult 1 literes kiszerelésű Szentkirályi Baba Mama ásványvíz már elérhető a legnagyobb hipermarketekben és üzletláncokban. Az érdeklődők részletesen megismerhetik a terméket az április 29. és május 1. között megrendezett BabaMama Expón, ahol a márka kiállítóként vesz részt.