Szentkirályival frissítették fel magukat a Runway Run 4.0 versenyzői – A futóverseny nevezési díjaiból jó célokat támogatnak

Az őszi futószezon egyik első eseményén, a Budapest Airport Runway Run jótékonysági futóversenyén Szentkirályi ásványvízzel frissíthette fel magát az ezer fős mezőny. A Szentkirályi a verseny egyik fő támogatójaként futócsapattal is képviseltette magát. A nevezési díjakból befolyt összeget a SUHANJ! és az Anthony Nolan Alapítványoknak ajánlotta fel a Budapest Airport.
A Budapest Airport sorban a negyedik alkalommal rendezte meg a Runway Run nemzetközi jótékonysági futóversenyt, amelyen hagyományosan légitársaságok, a légiközlekedési iparág szereplői, partnerek és a reptéri hatóságok munkatársai állnak rajthoz.  Az Európában egyedülálló versenyen egy, a program idejére lezárt pályán egyéni indulóként vagy csapatban, 5, illetve 10 kilométeres távot teljesíthettek a futók.  A résztvevők a nevezéssel idén is a sérült és fogyatékkal élő gyermekek és családjuk sportolási lehetőségeit segítő Suhanj! Alapítványt, valamint a leukémiás gyerekek csontvelő-átültetését segítő brit Anthony Nolan alapítványt támogathatták.A futóversenyen a Budapest Airport egyik fő partnere a Szentkirályi volt, amely nem csak a frissítőpontokon biztosított természetes ásványvizet a futóknak, de 10 fős csapatával is rajthoz állt. A Szentkirályi Futócsapat tagjait Túróczi Réka, a Szentkirályi futónagykövete, hosszútávfutó, triatlonista személyre szabott edzéstervvel és a helyes hidratáláshoz kapcsolódó tippekkel segítette a felkészülés során, a versenyen pedig a csapattal közösen teljesítette a távot.„Az egészséges élethez éppúgy szükség van a sportra, a mozgásra, mint a tiszta, természetes ásványvízre. Magyarország piacvezető ásványvízvállalatként ezért is támogatunk a kezdetek óta jelentős hazai és nemzetközi sporteseményeket, tehetséges sportolókat. Saját futócsapatunkkal magunk is jó példával szeretnénk szolgálni, és örömmel tölt el minket, hogy részvételünkkel egyszerre hívhattuk fel a figyelmet a rendszeres mozgás fontosságára, és támogathattuk a Suhanj!, valamint az Anthony Nolan Alapítványok munkáját” – mondta el Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvizet tulajdonló Central Europe Mineral Water Holding elnöke.

„A Runway Run, a bud:sport koncepció részeként, a Budapest Airport legfontosabb eseményei közé tartozik, és büszkeséggel tölt el minket, hogy évről évre egyre többen állnak rajthoz, és járulnak hozzá a rendezvény sikeréhez. Amellett, hogy nagyszerű alapítványoknak gyűjtünk adományt, a versennyel szeretnénk felhívni a figyelmet a rendszeres testmozgás és az egészségmegőrzés fontosságára, amelyben nagyon örülünk, hogy idén a Szentkirályit is a kulcsfontosságú partnereink között köszönthettük. Az ehhez hasonló együttműködéseink nagymértékben segítik, hogy jótékonysági versenyünket minél többen megismerjék, és így még jelentősebb összegű támogatással segíthessük az alapítványi sportolókat” – nyilatkozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója.

 

Céginformáció

A Central Europe Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.
A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

További információ:
Zsadon Sára
Flow PR
Mobil: +36-20-779-7000
E-mail: cemw@flowpr.hu