Exkluzív páholy a Budapest Parkban

Az idei szezonban már a Szentkirályi is várja a bulizni vágyókat a Budapest Parkban.  A látogatók Magyarország piacvezető ásványvizével frissíthetnek, és az igazán különleges élményre vágyók a nagyszínpadtól csupán néhány méterre található Szentkirályi Party Páholyban élvezhetik a koncerteket.

Egy hét múlva, május 3-án megnyitja kapuit Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye. A megújult Budapest Park idén több új helyszínnel is várja azokat, akik szeretnék a Park kapuin kívül hagyni a valóságot.

A főváros egyik legnépszerűbb koncerthelyszínén 2018-ban a Szentkirályi exkluzív teraszt nyit, mindössze néhány méterre a nagyszínpadtól. A Szentkirályi Party Páholy 15 fő befogadására alkalmas és speciális karszalaggal látogatható. A teraszon minőségi borok és a nyári időszakban különösen fontos, bőséges ásványvízkínálat várja a bulizni vágyókat.

„Folyamatosan keressük a módját annak, hogy a Szentkirályi új területek felé nyisson. Lehetőséget és egyben izgalmas kihívást jelent számunkra az együttműködés, amelyet Magyarország egyik legkedveltebb nyári koncerthelyszínével kötöttünk. A Budapest Park hazánk leghosszabb nyári zenei programsorozata, amely minden évben több százezer vendéget fogad az ország minden részéből. Bízunk benne, hogy a látogatók szeretni fogják a páholyt, és minél többen élvezik majd a szezonban az exkluzív helyszín nyújtotta különleges élményt” – mondta el van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingigazgatója.

A Szentkirályi Party Páholyt a főbejáraton, illetve a Budapest Parkot jobbról megkerülve, a Kvassay Jenő út felőli oldalsó, ’Hoppá’ bejáraton keresztül lehet megközelíteni.

További információ: https://www.budapestpark.hu/helyszinek