Ajándék laptopot kaptak a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulói

Követve az évek óta őrzött hagyományt, Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke ismét ajándék laptopokkal ismerte el a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő végzős tanulóit.

Négyen zárták kitűnő eredménnyel az idei tanévet a Szentkirályi Általános Iskola nyolcadik osztályos diákjai közül: Farkas Győző, Kókai-Szabó István, Oláh Enikő és Szabó Zsuzsa. Kimagasló teljesítményüket elismerve Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke több éves hagyományt követve, immár hetedik alkalommal adott át ajándék laptopokat az iskola tanulóinak.

A négy fiatal hosszabb beszélgetést folytatott a multinacionális vállalat elnökével elképzeléseikről, jövőbeli terveikről, a helyi értékekről. A beszélgetés során kiderült, hogy a diákok gimnáziumi tanulmányaikat Kecskeméten folytatják majd, egyetemi éveiket pedig Budapesten képzelik el.

Balogh Levente, Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke elmondta, hogy a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. számára is kiemelt fontossággal bír a társadalmi szerepvállalás, aminek egyik alappillére a gyerekek támogatása. „Úgy gondolom, hogy minden gyerek jó. Az, hogy később jó vagy rossz emberré válik, azt a környezete dönti el, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. pedig próbálja ezt a környezetet jobbá tenni. A vállalat erősen kötődik Szentkirályhoz, éppen ezért mindig kiemelt figyelmet fordítottunk az itt élő fiatalok sorsára; a Szentkirályi Általános Iskolával szervezett több hasonló közös eseményen hangsúlyoztam már, milyen fontosnak tartom, hogy az itt tanuló diákok büszkék legyenek Szentkirályra, és az értékeire.”

Céginformáció

A Central Europe Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

További információ:
Tóth Annamária
Flow PR
Mobil: +36-20-779-7001
E-mail: cemw@flowpr.hu