Aktuális

A Szentkirályi megalkotta a nemzet üdítőitalát

Saját előforma gyártó üzemet avattak2012. szeptember 12., Szentkirály – A Szentkirályi Ásványvíz Kft. egy éves fejlesztés eredményeként megalkotta, és ünnepélyes keretek között ma bemutatta a nemzet üdítőitalát. A kellemes ízű, szénsavas és frissítő hatású, Szentkirályi ásványvíz alapú AQUA ELIXIS titkos recept alapján, 31 magyar gyógynövény felhasználásával készült és 1 literes kiszerelésben szeptembertől kapható a boltokban.

A mai eseményen felavatták a környezettudatos társaság saját előforma gyártó üzemét, amelyet Dr. Budai Gyula parlamenti államtitkár és Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnökeadott át. Az új üzemben működő továbbfejlesztett, legújabb technológiájú gépet hazánkban először a Szentkirályi Ásványvíz Kft. használja.

A cég Magyarország egyik legnagyobb kapacitású gyártósorral (egy telephelyen belül) rendelkező ásványvíz forgalmazója a több mint 1 milliárd liter ásványvíz és ásványvíz alapú italok (2004*-től 2012 első félévéig) gyártásával, és értékben továbbra is tartja piacvezető pozícióját a márkatermékeket gyártók között.

2012. szeptember 18.